Maandag 12 september – Start Amsterdam Climate Week

Maandag 12 september, gaat de Amsterdam Climate Week van start. De opening vindt vanmiddag om 16.00 uur plaats  in de Tolhuistuin te Amsterdam. De paneldiscussie om 17.00 uur is ook online te volgen. Het event wordt door WEAll-member Green Revolution Foundation in samenwerking met 7 billion presidents georganiseerd. 


Onder het motto ‘Minder praten en meer doen!’ biedt de Amsterdamse Klimaatweek kansen om elkaar te vinden, samen te werken en projecten te initiëren om klimaatverandering aan te pakken.

De Klimaatweek is een zevendaags programma, verspreid over meerdere locaties in de stad, vol zinvolle discussies, tentoonstellingen, filmvertoningen, livemuziek en culturele evenementen.

Zo sluiten Noam Chomsky en Cornel West zich tijdens de opening aan bij een live panel in Amsterdam om de stad te stimuleren tot collectieve actie, wordt er voor VPRO Tegenlicht een uitzending gemaakt en is er een livestream op het We Don’t Have Time-netwerk.

Elk evenement zal worden gekoppeld aan een actie – waaraan iedereen deel kan nemen – die verandering en vooruitgang biedt op het gebied van ecologische duurzaamheid.

Kijk voor meer informatie, sponsoring en deelname op de website van Amsterdam Climate Week.