Meedoen?

Verspreid de boodschap

Goede nieuwe idee├źn en concepten moeten in de samenleving worden verspreid alvorens ze voet aan de grond krijgen. Praten met anderen over een toekomstige economie waarin mens en planeet floreren is dus belangrijk. Soms zijn gesprekken over verandering behalve leuk ook lastig. Op de site van Our New Economy vind je tips en informatie voor als jij graag met anderen in gesprek gaat over een welzijnseconomie.

Vergroot je kennis, doe ervaring op

Door je goed in het onderwerp van de welzijnseconomie te verdiepen word je in staat gesteld een mening te vormen, er met anderen over van gedachten te wisselen of er in de praktijk mee aan de slag te gaan. Het delen en toegankelijk maken van wetenschappelijke kennis en praktische ervaringen op het gebied van de welzijnseconomie is dan ook een van de doelstellingen van WEAll Nederland.

Op deze sites kun je al veel kennis opdoen:
WEAll Internationaal (Engelstalig)
Our New Economy
Platform Duurzame en Sociale Economie

Join the movement

Als deelnemer van WEAll laat je zien dat je staat voor een economie die werkt voor een sociaal rechtvaardige samenleving op een gezonde planeet. Ga naar deze pagina om je aan te melden bij de internationale WEAll beweging.