Meedoen?

Verspreid de boodschap

Goede nieuwe ideeën en concepten moeten in de samenleving worden verspreid alvorens ze voet aan de grond krijgen. Praten met anderen over een toekomstige economie waarin mens en planeet floreren is dus belangrijk. Soms zijn gesprekken over verandering behalve leuk ook lastig. Op de site van Our New Economy vind je tips en informatie voor als jij graag met anderen in gesprek gaat over een welzijnseconomie.

Sluit je aan

Als deelnemer van WEAll Nederland laat je zien dat je staat voor een economie die werkt voor een sociaal rechtvaardige samenleving op een gezonde planeet.

Je kunt op verschillende manieren deelnemen in het WEAll netwerk:

Iedereen

Word een WEAll Citizen en sluit je aan bij het WEAll Citizens Platform, het internationale online-platform van de Wellbeing Economy Alliance waar je deelnemers van over de hele wereld kunt vinden, vragen kunt stellen, activiteiten kunt delen en groepen kunt vormen rond een thema of regio. Om makkelijk met Nederlandse deelnemers in contact te komen kun je je aanmelden bij de groep ‘WEAll Netherlands’ . 

Klik hier om je aan te sluiten bij WEAll Citizens.

Jongeren

Sluit aan bij WEAll Youth, het jongerennetwerk van WEAll dat bestaat uit scholieren, studenten en young professionals van overal ter wereld. Zij vormen lokaal hun eigen nationale of zelfs lokale Youth Hubs. 

In Nederland zijn er al Youth Hubs in Zwolle en in Rotterdam. Heb je interesse om lokaal in jouw stad, met jouw school, universiteit of bedrijf een Youth Hub op te richten of ben je benieuwd op welke manieren jij kan bijdragen aan onze beweging? Stuur dan een mailtje naar onze Youth-Lead Rutger, via rutger@weallnederland.org.

Klik hier om je aan te sluiten bij WEAll Youth.

Organisaties en Professionals

Deelnemer zijn van de Wellbeing Economy Alliance Nederland (WEAll Nederland) betekent dat je deel uitmaakt van een groeiende, internationale samenwerking van mensen die gepassioneerd zijn om de economie te laten werken voor mens en planeet. Als lid van WEAll ben je een essentieel onderdeel van de voortdurende inspanningen om een welzijnseconomie op te bouwen. In Nederland én daarbuiten, voor huidige én toekomstige generaties! Sluit je daarom als organisatie of professional aan bij WEAll Nederland.

Lees onze informatiebrochure wat het betekent om deelnemer in ons netwerk te zijn.

Klik op de knop ‘contactformulier’ op de homepage om je aan te melden als professional of organisatie.

We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Vergroot je kennis, doe ervaring op

Door je goed in het onderwerp van de welzijnseconomie te verdiepen word je in staat gesteld een mening te vormen, er met anderen over van gedachten te wisselen of er in de praktijk mee aan de slag te gaan. Het delen en toegankelijk maken van wetenschappelijke kennis en praktische ervaringen op het gebied van de welzijnseconomie is dan ook een van de doelstellingen van WEAll Nederland.

Op deze sites kun je al veel kennis opdoen:
WEAll Internationaal (Engelstalig)
Our New Economy
Platform Duurzame en Sociale Economie

Informatiebrochure Organisaties & Professionals